• Jefimija
  • Jefimija
  • Jefimija
  • Jefimija

Lepota se može
dostići ali se mora
pažljivo negovati

O nama

Dobrodošli u kozmetički studio Jefimija
 


Kozmetički studio JEFIMIJA je osnovan 2001. godine i od tada je u službi naših klijenata i njihovog lepog izgleda.

Lepota se može dostići i mora se pažljivo negovati. Naše dugogodišnje iskustvo je garancija da ćete dobiti vrhunsku uslugu nege lica i tela, kao i ostalih kozmetičkih usluga, savremeni i individualni pristup nezi Vaše kože.Pozivamo Vas da nas posetite i otkrijete salon u koji ćete uvek želeti da se vratite.Nalazimo se na Voždovcu u Ulici Vojvode Stepe br. 231
tel:      +381 (0) 11 2494 683
mob:    +381 (0) 64 32 99 529
e-mail: studio@jefimijas.com

Radno vreme: radnim danom od 10-20h, subotom od 09-16h

Poželjno je zakazati termin. Svi naši klijenti dobijaju poklon tretmane, a stalni klijenti - bonus karticu.
 

 

Tretman intezivne hidratacije

Tretman intezivne hidratacije je neophodan svim tipovima kože. Ukoliko imate normalnu kožu, bez nedostatka vlage, dodatnu hidrataciju u kozmetičkom salonu Jefimija možete uraditi na prelazu godišnjih doba. Posebno je važno da se ovakav tretman uradi pred leto.

Nega lica

Ne možemo potpuno neutralisati, niti zaustaviti proces starenja kože, ali možemo usporiti taj prirodni proces promena, tipičnih kod starenja.. Tretmane je potrebno raditi u kontinuitetu, u seriji od 5-6 tretmana, jednom nedeljno.

Nega tela

Anticelulit masaža, ultrazvučni aparat sa vakumom, elektrostimulacija, anesei parafango, ....izaberite neki od tretmana koji su u ponudi salona. Oslobodite se celulita i oblikujte svoje telo, a kožu učinite zategnutom i glatkom.

Ostale usluge

Depilacija toplim i hladim voskom i šećernom pastom, pedikir, manikir, parafinsko pakovanje, trajni gel lakovi, nadogradnja i ojačavanje noktiju, solarijum, korekcija obrva, nadogradnja trepavica, farbanje obrva i trepavica, aqua detox....