• Jefimija
  • Jefimija
  • Jefimija
  • Jefimija

Lepota se može
dostići ali se mora
pažljivo negovati

Mikrodermoabrazija


Dijamantska mikrodermoabrazija

Dermoabrazija je kozmetički postupak kojim se uklanja površinski sloj epiderma. To je fino i kontrolisano brušenje kože.
Ova procedura se izvodi aparatom koji na vrhu sonde ima dijamantski završetak, kao i vakuum.
Dermoabrazijom se uklanjaju odumrle ćelije i poboljšava tekstura kože.
Podstiču se i regenerativne sposobnosti kože.

Tretman je efikasan kod smanjivanja ožiljaka, pigmentnih fleka na koži, bora, mitesera, strija, proširenih pora, oštećenja kože od sunčanja. Redovnim tretmanima, kontroliše se hiperpigmentacija i koži vraća svežina i mekoća.
Može se izvoditi samostalno ili u sklopu drugih kozmetičkih tretmana.

Mikrodermoabrazija & aparativna i mezoterapija – cena  2500.00 dinara

 

Tretman intezivne hidratacije

Tretman intezivne hidratacije je neophodan svim tipovima kože. Ukoliko imate normalnu kožu, bez nedostatka vlage, dodatnu hidrataciju u kozmetičkom salonu Jefimija možete uraditi na prelazu godišnjih doba. Posebno je važno da se ovakav tretman uradi pred leto.

Nega lica

Ne možemo potpuno neutralisati, niti zaustaviti proces starenja kože, ali možemo usporiti taj prirodni proces promena, tipičnih kod starenja.. Tretmane je potrebno raditi u kontinuitetu, u seriji od 5-6 tretmana, jednom nedeljno.

Nega tela

Anticelulit masaža, ultrazvučni aparat sa vakumom, elektrostimulacija, anesei parafango, ....izaberite neki od tretmana koji su u ponudi salona. Oslobodite se celulita i oblikujte svoje telo, a kožu učinite zategnutom i glatkom.

Ostale usluge

Depilacija toplim i hladim voskom i šećernom pastom, pedikir, manikir, parafinsko pakovanje, trajni gel lakovi, nadogradnja i ojačavanje noktiju, solarijum, korekcija obrva, nadogradnja trepavica, farbanje obrva i trepavica, aqua detox....