• Jefimija
  • Jefimija
  • Jefimija
  • Jefimija

Lepota se može
dostići ali se mora
pažljivo negovati

Radiotalasni lifting

Najefikasnija nehirurška metoda zatezanja lica i tela

 

Radio frekvencija je inovantivni sistem radio talasa za estetske i fizioterapeutske tretmane. Tretman sa radio frekventnim aparatom XPRO inženjering ima za cilj da podigne temperaturu povezivanja na 40°-45° i da kroz emisije topote radio talasa ponovo aktivira fibroblast, u cilju stvaranja novog kolagena i novog elastina.

Ovaj proces omogućava slabljenje bora i usporava starenje kože, daje efekat prirodnog liftinga.
Strukturna podrška kože se obezbeđuje kolagenom koji se s godinama opušta (već od 25-e godine).
Energija radio talasa momentalno uzrokuje da se ispravljene spirale kolagena kontrahuju.

To ima momentalni efekat na kožu uzrokujući zatezanje potporne konstrukcije i skupljanje kože. Tako da se koža zategne i podigne u predelu oko očiju, vrata i vilice, a bore "ispeglaju".

Klijent odmah vidi rezultat po prestanku tretmana, sledećeg dana ili za dva do tri dana.
Sa sledećim intervencijama efekat zatezanja se povećava. Broj procedura zavisi od težine problema. Mlitava, viseća koža ili nabori počinju da se retrahuju i zatežu.
Tretmani su namenjeni i za žene i za muškarce

Tretman je jednostavan, bez anestezije. Gel se aplicira preko tretirane regije, a male okrugle elektrode se vode po površini lica uzrokujući toplotu.
Pošto energija radiofrekvence prolazi kroz dubinu kože, ona uzrokuje da se koža greje, a elektroda ostaje hladna.

Tretman traje oko 30 minuta ili više zavisno od površine koja se tretira.
Boja lica posle radiotalasnog liftinga može biti blago crvena i prolazi posle 30-ak minuta. Kontraindikacije su prisustvo srčanog pejsmejkera, prisustvo metalnih implanata, poremećaji imuniteta, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, hepatitis infekcije, poremećaji koagulacije, sklonost keloidima ili hipertrofičnim ožiljcima.

 

 

Cene tretmana:


- radiotalasni lifting lica i vrata...............................................................3.500 din
- radiotalasni lifting lica.........................................................................3.000 din
- radiotalasni lifting dekoltea.................................................................1.500 din
- radiotalasni lifting očne zone i čela......................................................2.500 din

Tretman intezivne hidratacije

Tretman intezivne hidratacije je neophodan svim tipovima kože. Ukoliko imate normalnu kožu, bez nedostatka vlage, dodatnu hidrataciju u kozmetičkom salonu Jefimija možete uraditi na prelazu godišnjih doba. Posebno je važno da se ovakav tretman uradi pred leto.

Nega lica

Ne možemo potpuno neutralisati, niti zaustaviti proces starenja kože, ali možemo usporiti taj prirodni proces promena, tipičnih kod starenja.. Tretmane je potrebno raditi u kontinuitetu, u seriji od 5-6 tretmana, jednom nedeljno.

Nega tela

Anticelulit masaža, ultrazvučni aparat sa vakumom, elektrostimulacija, anesei parafango, ....izaberite neki od tretmana koji su u ponudi salona. Oslobodite se celulita i oblikujte svoje telo, a kožu učinite zategnutom i glatkom.

Ostale usluge

Depilacija toplim i hladim voskom i šećernom pastom, pedikir, manikir, parafinsko pakovanje, trajni gel lakovi, nadogradnja i ojačavanje noktiju, solarijum, korekcija obrva, nadogradnja trepavica, farbanje obrva i trepavica, aqua detox....