• Jefimija
 • Jefimija
 • Jefimija
 • Jefimija

Lepota se može
dostići ali se mora
pažljivo negovati

Nega lica

Kada koža lica počne da gubi elastičnost, oslabi joj tonus, počne da izgleda suvo i umorno i pre pojave prvih bora, znak je da je došlo vreme za redovnu profesionalnu negu kože. Posetite nas i mi ćemo prema tipu i stanju Vaše kože odrediti vrstu tretmana za Vas.

 

 

 • *Klasičan higijenski tretman
   
 • * Tretman lica i vrata aparatom NOVASKIN, tada su rezultati vidljivi već posle prvih tretmana
   
 • * Utrazvučni piling
   
 • * Program specijalne nege: akne, pege, fleke, crvenilo
   
 • * ANTI – AGEING – program
   
 • * Tonifikacija muskulature lica i vrata mikro-strujnom stimulacijom – MIOLIFTING
   
 • * Tretman intezivne hidratacije detaljnije...
   
 • * Regenerativni tretman za kožu oštećenu prekomernim sunčanjem
   
 • * Hijaluronski fileri

 

 

 

BIOLOŠKI TRETMANI LICA


Ne možemo potpuno neutralisati, niti zaustaviti proces starenja kože, ali možemo usporiti taj prirodni proces promena, tipičnih kod starenja..

Jedan od tretmana, kojim ovo možemo postići je biološki tretman lica, koji podrazumeva upotrebu bioloskih koncentrata, specijalno formulisanih za tretiranje različitih problema svih tipova kože.
Aktivni sastojci bioloških ampula, obezbeđuju maksimalnu sigurnost i povećanu efikasnost, garantujući dobre rezultate tretmana.
Ovaj tretman uvek započnemo pilingom prema tipu kože, zatim sledi ultrazvučni piling, koji se može raditi kod svih tipova i stanja.

Pilinzima eliminisemo izumrle ćelije, dok je kod masne kože, neophodno  pre biološkog uraditi tretman osnovne nege - higijenski tretman lica. Nakon toga, na  lice, vrat i dekolte, nanosimo biološke ampule, prema potrebi.. Tretmani su individualni, prilagođeni potrebi  svakog klijenta, samo se faktori za hidriranje  mogu koristiti u svakom biološkom tretmanu.
U našem salonu, ove aktivne koncetrate  unosimo metodom sonoforeze-ultrazvucnim talasima.

Tretmane je potrebno raditi u kontinuitetu, u seriji od 5-6 tretmana, jednom nedeljno.

 

POSEBNI TRETMANI LICA


Postoje specijalni tretmani koji su prilagođeni potrebi kože lica.
Ovi profesionalni tretmani istovremeno tretiraju tip, stanje i starosno doba kože, ublažavaju znakove starenja kože i posledicu štetnog delovanja spoljašnih faktora tokom različitih godišnjih doba. Svaka koža je različita i tretmani se personalizuju a smenom godišnjih doba potrebe kože variraju.

Tretman za intezivnu hidrataciju se preporučuje svakom kada hladnoća, vetar i sunce najviše oštećuju kožu (januar-februar, jul-avgust). Kod dehidrirane kože, treba ga raditi u bilo koje doba godine dok se vlažnost kože ne izbalansira. Ovi tretmani se rade preperatima koji hidriraju, revitalizuju i regenerišu kožu lica. Tretman osetljive, napete i nadražene kože za njeno smirivanje, kada koristimo blage i umirujuće preperate kojićce ovu kožu učiniti tolerantnijom.

Tretman za intezivnu oksigenaciju kože se preporučuje svakom u proleće, jer efikasno budi kožu i vraća joj svežinu. Ovaj tretman je odličan za kožu pušača, kao i za zreliju problematičnu kožu. Inkapsulirani kiseonik omogućava oksigenaciju tkiva, eliminiše toksine i oživljava ćelije.
U jesen se rade tretmani koji će ukloniti destruktivne posledice sunca.

 

 

FITOPILING TERAPIJA


Sastojci fitopilinga su prirodni, biološki aktivni, vrlo efikasni i bezbedni.
Fitopiling izaziva brzo ljuštenje površinskog sloja kože, aktivno utiče na ubrzavanje metabolizma kože i potkožnog tkiva i čini da koža lica postane glatkija, čvršća, svežija i zategnutija,a proširene pore manje vidljive.

Fitopiling se posebno preporučuje kod nečiste kože, hiperkeratoza, masne kože sa proširenim porama i hiperpigmentacijama. Tretman takođe smanjuje ožiljke izazvane aknama.

Tretman se može raditi od oktobra do marta, uz obaveznu UV zaštitu.
U zavisnosti od tipa i stanja kože radi se serija od 2 do 4 tretmana.

 

KERATOLITIČKI PILING SA MORSKIM ALGAMA


Nova koncepcija fitopilinga za tretman osetljive i kuperozne kože sa oslabljenom kapilarnom mrežom, rozaceom i aknama. Ovaj piling ne izaziva preterano perutanje kože i ima duboko resorbujuće dejstvo. Primena ove vrste fitopilinga ne zavisi od vremenskih uslova i tretmani se mogu raditi tokom cele godine.

Promotivna cena tretmana.........2000din.

 

 

ZIMSKI TRETMANI LICA: A.X.A. VOĆNE KISELINE


A.X.A. (Alfa-hidroksi-kiseline)  ili voćne kiseline, prirodno su prisutne u voću i biljkama, ali takođe i u mlečnim proizvodima, kao i šećernoj trski.

One deluju kao organski piling, podsicu obnavljanje kože, hidriraju epiderm i obnavljaju zalihe vlažnosti,
kožu izvrsno čiste, redukuju zamašćivanje kože lica i smanjuju prosirene pore.
Voćne kiseline takođe ublažavaju pigmentne nepravilnosti i smanjuju sve vrste keratoza.
Ubrzavaju prirodnu eksfolijaciju površnog sloja kože, tako da koža nakon serije tretmana postaje čistija, mekša, glatkija i dobija blistav i ujednačen izgled kao i elastičnost.

Ovi tretmani se posebno preporucuju kod masne kože sa proširenim porama, kod kože sa nepravilnom pigmentacijom, umorne i stresu izložene kože, kao i kože ostećene uv zračenjem.
Može se raditi i nakon izlečenja akni.

A.X.A. kiseline su efikasne i kod znakova starenja kože: bore i loš kvalitet kože i omogućava korekciju upadljivih nedostataka površine kože, dajući joj potpuno nov, sjajan i mlađi izgled.

Rezultat se dobija posle serije od 4-6 tretmana, dok učestalost tretmana zavisi od tipa i stanja kože.
Tretman se ne radi kod hiperosetljive i aknozne kože lica.

 

Tretman intezivne hidratacije

Tretman intezivne hidratacije je neophodan svim tipovima kože. Ukoliko imate normalnu kožu, bez nedostatka vlage, dodatnu hidrataciju u kozmetičkom salonu Jefimija možete uraditi na prelazu godišnjih doba. Posebno je važno da se ovakav tretman uradi pred leto.

Nega lica

Ne možemo potpuno neutralisati, niti zaustaviti proces starenja kože, ali možemo usporiti taj prirodni proces promena, tipičnih kod starenja.. Tretmane je potrebno raditi u kontinuitetu, u seriji od 5-6 tretmana, jednom nedeljno.

Nega tela

Anticelulit masaža, ultrazvučni aparat sa vakumom, elektrostimulacija, anesei parafango, ....izaberite neki od tretmana koji su u ponudi salona. Oslobodite se celulita i oblikujte svoje telo, a kožu učinite zategnutom i glatkom.

Ostale usluge

Depilacija toplim i hladim voskom i šećernom pastom, pedikir, manikir, parafinsko pakovanje, trajni gel lakovi, nadogradnja i ojačavanje noktiju, solarijum, korekcija obrva, nadogradnja trepavica, farbanje obrva i trepavica, aqua detox....