• Jefimija
  • Jefimija
  • Jefimija
  • Jefimija

Lepota se može
dostići ali se mora
pažljivo negovati

Novaskin

U salonu koristimo “NOVASKIN” – aparat poslednje generacije za lice i vrat, neinvazivnom metodom, ultrazvukom i mikrostrujama.
Tretmane radimo vrhunskim preparatima švajcarske kuće ADAMANTIS
NOVASKIN i ADAMANTIS su razvili optimalnu i sveobuhvatnu soluciju za negu lica i vrata.

 

TRETMAN INTEZIVNE - DUBOKE HIDRATACIJE

 

Tretman intezivne - duboke hidratacije je neophodan svim tipovima kože. Ukoliko imate normalnu kožu, bez nedostatka vlage, dodatnu hidrataciju u kozmetičkom salonu možete uraditi na prelazu godišnjih doba. Posebno je važno da se ovakav tretman uradi pred leto, kada koža gubi vlažnost usled negativnih uticaja sunčevog zračenja. Tretmanom se koža hidrira i sprečava prekomerni gubitak vlage sa njene površine.

Ako imate suvu dehidriranu i devitalizovanu kožu, potrebno je da češće koristite tretman koji dugotrajno hidrira kožu i vraća joj neophodnu vlažnost. Znaci da vam je koža dehidrirana su osećaj zatezanja, perutanje, koža je napeta i suva, gubi elastičnost i čvrstinu,  usled čega nastaju sitne bore a koža ubrzano stari. Intezivna hidratacija oživljava i hidrira kožu, vraćajući joj mekoću, elastičnost i tonus.

 

Cena tretmana je 3000 din.

 

Tretman intezivne hidratacije

Tretman intezivne hidratacije je neophodan svim tipovima kože. Ukoliko imate normalnu kožu, bez nedostatka vlage, dodatnu hidrataciju u kozmetičkom salonu Jefimija možete uraditi na prelazu godišnjih doba. Posebno je važno da se ovakav tretman uradi pred leto.

Nega lica

Ne možemo potpuno neutralisati, niti zaustaviti proces starenja kože, ali možemo usporiti taj prirodni proces promena, tipičnih kod starenja.. Tretmane je potrebno raditi u kontinuitetu, u seriji od 5-6 tretmana, jednom nedeljno.

Nega tela

Anticelulit masaža, ultrazvučni aparat sa vakumom, elektrostimulacija, anesei parafango, ....izaberite neki od tretmana koji su u ponudi salona. Oslobodite se celulita i oblikujte svoje telo, a kožu učinite zategnutom i glatkom.

Ostale usluge

Depilacija toplim i hladim voskom i šećernom pastom, pedikir, manikir, parafinsko pakovanje, trajni gel lakovi, nadogradnja i ojačavanje noktiju, solarijum, korekcija obrva, nadogradnja trepavica, farbanje obrva i trepavica, aqua detox....