• Jefimija
  • Jefimija
  • Jefimija
  • Jefimija

Lepota se može
dostići ali se mora
pažljivo negovati

Kavitacija

Moć kavitacije


Prateći najnovija dostignuća i metode u tretiranju masnih potkožnih naslaga i celulita, u kozmetičkom studiju JEFIMIJA, radimo tretmane oblikovanja tela - precizno skidanje lokalizovanih masnih naslaga i celulita najsavremenijim aparatom koji koristi princip KAVITACIJE.

KAVITACIJA razgrađuje masne ćelije pretvarajući ih iz čvrstog u tečno stanje, omogućavajući njihovo izbacivanje iz organizma.

Specijalna ponuda

 

CENA TRETMANA SA POPUSTOM:
KAVITACIJA + PRATEĆI DRENAŽNI TRETMAN 3.200 din.

REGULARNA CENA: 3.900 din.

 

Šta je kavitacija - Razgradnja masnih ćelija ultrazvučnim talasima

 

Stabilna kavitacija je fizički fenomen, koji nastaje pod dejstvom ultrazvucnih talasa specifične frekvencije, stvarajući u masnoj ćeliji istovremeno pozitivni i negativni pritisak. Ta razmena pritiska pod dejstvom ultrazvučnog talasa, stvara u masnoj ćeliji mehuriće koji prouzrokuju pucanje masne ćelije i njenu razgradnju. Oslobođena mast iz razgrađenih masnih ćelija se izliva u međućelijski prostor a potom se limfotokom, krvotokom preko bubrega i jetre, ali najviše sagorevanjem - fizičkom aktivnošću, eliminiše iz organizma.
Prvi rezultati su merljivi 48 sati posle tretmana.

 

 

Kako se rade kavitacioni tretmani

 

Tretmani se rade u seriji od 4-10 tretmana - jednom nedeljno. Jedan tretman KAVITACIJE traje od 40-60 min. i u sklopu tog tretmana je obavezan prateći drenažni tretman, koji se radi tokom nedelje. Kao prateći drenažni tretmani mogu se raditi: ručna masaža, vakumska drenaža ili elektro stimulacija, u zavisnosti od regije koja se tretira.

Tretmani se uvek rade po regijama. Održavanje jednom mesečno.

 

Obavezna saradnja klijenata za vreme kavitacionih tretmana

 

Veći unos tečnosti - minimum 2.5 l vode dnevno, kako bi se ubrzala eliminacija ragrađenih masti iz organizma i olakšao rad bubrega. Redukovan unos hrane životinjskog porekla, masne kao i industrijske hrane - više svežeg voća i povrća, ribe i integralnih žitarica - kako bi se rasteretio rad jetre, koja je za vreme KAVITACIONIH tretmana dodatno opterećena preradom i eliminacijom razgrađenih masti. Ograničen unos masti, jer u organizmu već imamo oslobođenu mast iz razgrađenih masnih ćelija koju treba eliminisati iz organizma.

Pojačana fizička aktivnost koja ubrzava sagorevanje oslobođenih masti.

 

Preporuke

 

Neposredno posle tretmana popiti 1,5l vode, radi lakšeg odstranjivanja masnoće. Piti zeleni čaj, kao i neke od čajeva koji su prirodni diuretici - pomažu izbacivanje tečnosti, npr. čaj od breze, peršuna, kapi artičoke i dr.

 

Kontraindikacije - kada se ne smeju raditi tretmani kavitacije

 

- Teška kardiovaskularna oboljenja
- Ciroza jetre
- Neoplazije
- Pace-maker
- Pacijenti sa trombozom i tromboflebitom
- dijabetičari
- Pod antikoagulacionom terapijom
- Pacijenti koji imaju transplantirane organe
- Pacijenti sa ugrađenim metalnim implantima
- Povreda bubne opne ili oka
- Kancer bilo koje vrste
- Trudnice

 

ULTRAKAVITACIJA Mitylo BES

 

Predstavlja poslednju tehnološku inovaciju aparata iz ove oblasti na tržištu.

Generator kavitacije MityloBes "sa stabilnom kavitacijom" je trenutno najsavremeniji instrument u sektoru medicinske estetike u tretiranju masnih potkožnih naslaga i celulita...
ULTRAKAVITACIJA Mitylo BES je među prvim aparatima na svetu koji koristi princip kavitacije u tretiranju potkožnih masnih tkiva i celulita.

Temeljne studije o ovoj tehnologiji i godine kliničkog istraživanja omogućuju nam danas da konačno možemo da imamo na tržištu aparat koji se oduvek tražio na polju estetike kao i metodu koja omogućuje zaista realno smanjenje nataloženih masnih naslaga i celulita bez operativnih intervencija.
    

 

Tretman intezivne hidratacije

Tretman intezivne hidratacije je neophodan svim tipovima kože. Ukoliko imate normalnu kožu, bez nedostatka vlage, dodatnu hidrataciju u kozmetičkom salonu Jefimija možete uraditi na prelazu godišnjih doba. Posebno je važno da se ovakav tretman uradi pred leto.

Nega lica

Ne možemo potpuno neutralisati, niti zaustaviti proces starenja kože, ali možemo usporiti taj prirodni proces promena, tipičnih kod starenja.. Tretmane je potrebno raditi u kontinuitetu, u seriji od 5-6 tretmana, jednom nedeljno.

Nega tela

Anticelulit masaža, ultrazvučni aparat sa vakumom, elektrostimulacija, anesei parafango, ....izaberite neki od tretmana koji su u ponudi salona. Oslobodite se celulita i oblikujte svoje telo, a kožu učinite zategnutom i glatkom.

Ostale usluge

Depilacija toplim i hladim voskom i šećernom pastom, pedikir, manikir, parafinsko pakovanje, trajni gel lakovi, nadogradnja i ojačavanje noktiju, solarijum, korekcija obrva, nadogradnja trepavica, farbanje obrva i trepavica, aqua detox....