• Jefimija
  • Jefimija
  • Jefimija
  • Jefimija

Lepota se može
dostići ali se mora
pažljivo negovati

Nega tela

Postoji više vrsta tretmana za redukovanje celulita i smanjenje obima. Najbolje je da Vam u salonu odredimo program prema vrsti i stanju celulita, jer nisu svi tretmani podjednako efikasni kod svake vrste celulita. Možete raditi kavitaciju, kojom se vrlo efikasno razgrađuju masti i celulit, pretvarajući masnu ćeliju iz čvrstog u tečno stanje. Elektrostimulacijom ćete smanjiti obim i zategnuti muskulaturu. Radiotalasni lifting je odličan kod nekih vrsta celulita kao i za lifting opuštene kože. Vakuumska masaža u kombinaciji sa ultrazvukom je dobar drenažni tretman, dok se u istom tretmanu ultrazvučnim talasima razgrađuje celulit. Mezoterapijom bez igle se takođe mogu raditi ovi tretmani, i najzad tu je i nezamenljiva anticelulit masaža. Kod svih tretmana je uvek važna istrajnost, kao i samodisciplina u vezi ishrane.

 

*SPECIJALNA PONUDA - TRETMANI TELA PAKETI:


I   Elektrostimulacija & vakumska masaža sa ultrazvukom ...................................................... 1.400 din
II  Elektrostimulacija & anticelulit masaža ........................................................................... 1.600 din
III Vakumska masaža sa ultrazvukom & anticelulit masaža .................................................. 1.400 din
IV Vakumska masaža sa ultrazvukom & anticelulit masaža sa termopakovanjem od algi ............ 1.500 din

*ANTICELULIT MASAŽA 

 

Oslobodite se celulita i oblikujte svoje telo, a kožu učinite zategnutom i glatkom,
u našem salonu specijalnom anticelulit masažom

Uz masažu ćete dobiti i pakovanje od algi, koje će Vašoj koži dati i elastičnost.

 

 

*ULTRAZVUČNI APARAT SA VAKUMOM
 

Ultrazvučni talasi mehanički razgrađuju celulit a vakum je najefikasniji drenažni tretman.
Serijom ovih tretmana se značajno redukuje celulit, a koža dobija tonus.

 

*ELEKTROSTIMULACIJA
 

Elektrostimulacija će Vam pomoći da se brže oslobodite masnih naslaga uz redukovanu ishranu i zategnuti Vašu muskulaturu.

 

*ANESI PARAFANGO

 

Anticelulit i metoda za mršavljenje. Bazira se na zajedničkom dejstvu PARAFANGA (mešavina parafina i Fanga morskog blaga), ANESI seruma i ANESI krema. Metoda je vrlo efikasna, jer se posle 10 – 15 tretmana, uz obaveznu saradnju klijenta gubi, u proseku, 5 – 8 cm u obimu na najugroženijim mestima. Serija treba da ima najmanje 10 tretmana koji se rade dva puta nedeljno.

Tretman intezivne hidratacije

Tretman intezivne hidratacije je neophodan svim tipovima kože. Ukoliko imate normalnu kožu, bez nedostatka vlage, dodatnu hidrataciju u kozmetičkom salonu Jefimija možete uraditi na prelazu godišnjih doba. Posebno je važno da se ovakav tretman uradi pred leto.

Nega lica

Ne možemo potpuno neutralisati, niti zaustaviti proces starenja kože, ali možemo usporiti taj prirodni proces promena, tipičnih kod starenja.. Tretmane je potrebno raditi u kontinuitetu, u seriji od 5-6 tretmana, jednom nedeljno.

Nega tela

Anticelulit masaža, ultrazvučni aparat sa vakumom, elektrostimulacija, anesei parafango, ....izaberite neki od tretmana koji su u ponudi salona. Oslobodite se celulita i oblikujte svoje telo, a kožu učinite zategnutom i glatkom.

Ostale usluge

Depilacija toplim i hladim voskom i šećernom pastom, pedikir, manikir, parafinsko pakovanje, trajni gel lakovi, nadogradnja i ojačavanje noktiju, solarijum, korekcija obrva, nadogradnja trepavica, farbanje obrva i trepavica, aqua detox....